HEM

OM OSS

JAKT & FISKE

HUNDARNA

 

 

 

 

 

 

NYHETER

GALLERI

LÄNKAR

GÄSTBOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

www.ake-doreen.se © 2006

Här bor vi!! 

Åke "Spår Åke" Andersson  

Mannen som aldrig tycks kunna säga. - NEJ! Hopplös föreningsmänniska som aldrig kan låta bli att hoppa på erbjudanden och utmaningar inom föreningar för jakt och hundar. Fast man ska inte klaga, - för det mesta är det ju roligt, även om det tar en massa tid. Även fotograferandet tar en hel del tid i anspråk.

Däremellan figurerar han i skogen som viltspårdomare och instruktör / utbildare i viltspår och eftersök. På fritiden ägnar han sig åt, förutom hundarna, havsfiske i Norge och andra mer exotiska länder och naturligtvis älgjakten. På veckodagarna jobbar Åke som Supply Chain Manager på GE Healthcare.

Åkes egen hemsida finns på
www.fotahund.se

 

Doreén "Dottan" Andersson

 

En bonn´jänta från Norra strömbäck som är uppfödd med utedass och vedspis. Alltid med djur omkring sig, antingen med horn eller svans och ibland bägge delarna. Tidigare kassör i Labradorklubben, Västerbotten, även om hon mest tog hand om hundarna då husse mest är upptagen med andras hundar eller är ute på fisketur.

Gillar att ta hundarna på utställning, men tar resultaten med en nypa salt. I övrigt gillar är Doreén intresserad av att ta hål i öronen (21 st) samt  göra tatueringar. Idag arbetar hon som adminitrativt stöd inom för och grundskolan.